The first and second phase of the beach garden project

This project was designed and modeled by the Ivan complex at the request of the employer, and we were able to deliver the entire project within a short time. The design of the project was based on ancient Iranian motifs and the unique abstraction of the design of these motifs in Sardar and the design of the lobby floor of the parking lot. And the wall of the wall in a way that is completely interlinked in terms of design, are the design points of this project. In the design of the courtyard and green space, it was designed and inspired by pure European inspirational ideas in all the walls of the courtyard with concrete structures of suspended gardens. They were designed and built with artificial reef around them at a height of 6 meters, planting trees and trees, dreaming complementary space is.